SÅDAN RETURNERER DU EN VARE

CORONA - FORLÆNGET BYTTESERVICE 

Vi bytter alle julegaver/gaver fra den dato vi åbner, og 14 dage frem. Du skal derfor ikke bekymre dig, hvis du har varer du gerne vil bytte, vi bytter med et smil, så snart vi får lov at åbne igen. Tak for jeres tålmodighed og støtte! Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at besøge vores facebook og skrive en besked til os. 

FORTRYDELSESRET

Vi tilbyder 14 dages ombytning og fortrydelsesret. Benytter du fortrydelsesretten tilbagebetales varens pris. Når du vil benytte din fortrydelsesret, skal du selv betale returforsendelsen, medmindre andet er aftalt. Du må ikke sende varen retur pr. efterkrav. Skriv på medsendte kort hvis du ønsker at bytte til anden størrelse. Ved returnering indsættes beløbet på det kort handlen er fortaget på. Ekspeditionstid 4 - 6 dage fra modtagelsen af varen.

REKLAMATIONSRET

Som kunde har du selvfølgelig lov til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Har du modtaget en vare med fejl, kontakt os da gerne og beskriv venligst fejlen.

Enhver tvist mellem CM Fashion og kunden er underlagt dansk ret.

 

INFORMATIONER TIL VARERETURNERING

Navn: CM Fashion eller Charlotte Mortensen 

Telefonnummer: 40415246

Mail: cmfashion.aps@hotmail.com
Adresse: Nygade 1 - Butik 2,7
Postnummer: 3600 Frederikssund
CVR: 32675069
Vedlæg gerne en kopi af faktura/ordrebekræftelse. Vi anbefaler at du benytter DAO365 når varen sendes retur.